1-Ticaret Borsası Meclis Asil ve Yedek üye seçimi İlçe Seçim Kurulu gözetiminde 06ŞUBAT 2013 ÇARŞAMBA günü saat 10:00 ila 15:00 saatleri arasında borsamız merkez binasında yapılacaktır. Seçmen listeleri (seçme-seçilme) 21OCAK2013 PAZARTESİ-22 OCAK SALI-23 OCAK 2013 ÇARŞAMBA günleri olmak üzere 3(üç) tam gün borsamızda askıya çıkartılacak-tır.Bu tarihlerde üyelerimizin listeleri kontrol etmeleri ve ilçe seçim kuruluna itiraz edebile-cekleri ilan ile tebliğ olunur.

2-Tüzel kişi temsilcisi gerçek kişilerin temsil ettikleri Tüzel Kişinin tescilli ana sözleşmeleri gereğince ,Temsil ve bağlayıcı işlem yapma yetkisine sahip olduklarına dair 90GÜN içinde  düzenlenmiş ve ilgili Ticaret Sicil Memurluğunca tasdik edilmiş bir belgeyi oy kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekir.

 3-Listelerde ismi bulunmayan oy kullanamaz.

 4-Ticari ve sınai faaliyet dolayısıyla Gelir veya Kurumlar Vergisi mükellefi olmayanlar oy kullanamazlar.

 5-İçinde bulunan yıldan önceki son 2 yıldan itibaren adres ve durumları tesbit edilemeyen Borsaya tabi mallar üzerinden Borsamıza tescilli alım -satımı bulunmayan   üyeler oy kullanamaz.

6-En az iki yıldır borsaya kayıtlı olmayan üyeler seçilemez.

7-Gerçek kişiler ile Tüzel kişilerin gerçek kişi temsilcileri için seçim tarihinde 18 yaşını doldurmuş olanlar seçme ve seçilme hakkına sahiptir.

8-Gerçek kişiler seçimlere bizzat iştirak ederler.Seçme ve seçilme haklarını vekaleten veya  Ticari mümessil vasıtasıyla kullandıramazlar.

         Belirtilen tarihve saatte oy kullanmak üzere Borsamız merkez binasında bulunmanız önemle duyrulur.