Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), ‘ortak akıl’ buluşmalarının dördüncüsünü Yenişehir’de gerçekleştirdi. Bursa il sınırındaki oda ve borsaların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Birlik ve beraberliğimizle Bursa’nın algısını değiştirmeye başladık” dedi.

BTSO, ortak akıl toplantılarının dördüncüsünü İznik, Karacabey ve Orhangazi’nin ardından Yenişehir’de gerçekleştirdi. Toplantıya Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, ilçe oda ve borsa başkanları ve meclis başkanları ile BTSO Yönetim Kurulu üyeleri Cüneyt Şener, İlker Duran, Şakir Umutkan ve Aytuğ Onur katıldı. Toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, ortak akıl buluşmalarıyla oda ve borsa başkanlarıyla yürütmüş oldukları projeleri paylaşma imkanı bulduklarını belirterek, “Bizim bir tek kaygımız var; hizmet ettiğimiz bölgede, ilçede ve kentte iş gruplarının gerçek anlamda önünü açacak, onlara vizyon katacak çalışmaları yapmak. Bizler bu çalışmaları gönüllülük esasına göre yapıyoruz. Bu anlamda paylaşımlarımız çok önemli” diye konuştu.