Yenişehir Ticaret Borsası’nda organ seçimleri gerçekleştirildi. Mevcut başkan Saim Bolaca tek liste ile gidilen seçimde yeniden 4 yıllığına başkan oldu.

Mevcut başkan Saim Bolaca tek liste ile gidilen seçimde yeniden 4 yıllığına başkan oldu. 85 üyeli Yenişehir Ticaret Borsasında 72 üye oy kullanma yetkisine sahip. Yenişehir Ticaret Borsası’nın yeni binasında gerçekleştirilen seçimde oyunu kullanan başkan Saim Bolaca, seçimin hayırlı olmasını diledi.
Bolaca, ‘Görev yaptığımız süre içinde borsamızı en iyi şekilde temsil ettik. Yeni ve modern bir hizmet binası kazandırdık. Şimdi 4 yıllığına yeniden görev istedik ve başka bir aday çıkmadı. Bizlere destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, kongremizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.
Yapılan seçimlerde 14 kişilik meclis şu isimlerden oluştu: Bolacalar Un, Yem, Yağ, Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Apak Un Fabrikaları A.Ş., Asya Taşımacılık Genel Hizmetler tarımsal Ürünler Tic. Ve San. Ltd.Şti., Ela Kuruyemiş San. Tic. Ltd. Şti., İtimat Peynircilik Süt ve Süt Ürünleri İmalat ve Pazarlama, Orallar Yağ Gıda Nakliyat İnşaat San. Tic. A.Ş., Yenişehir Halk Ekmek, Ltd. Şti., Tahıl Gıda Hayv. Taş. Tic. San. Ltd. Şti., Ahmet Dübek, Hüseyin İşsever, Mehmet Şen, Mustafa Sert, Naci Mane ve Osman Toy.