Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Yenişehir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde kongrelerini yapan Ticaret Borsa’sı ile Ticaret Odası yöneticilerini kutlayan Hisarcıklıoğlu, yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletti.

Odalar Birliği’nde en tecrübeli başkanın Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “İnşallah önümüzdeki 4 yıl Yenişehir’imizdeki tüccarımıza sanayicimize önümüzdeki 4 yıl boyunca hizmet etmeye çalışacaklar. Yenişehir’imiz daha zengin olsun, insanlar daha müreffeh olsun. Oda ve Borsalarımızın görevi bu. Daha fazla girişimci, daha fazla istihdam olsun. Çabamız bu. Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Bunların hepsi geçecek” dedi.

Hisarcıklıoğlu ardından, Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun’a plaket takdim etti.