Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 21 0cak 2019 tarihinde başlatılan İstihdam Seferberliği 2019 Teşvik Programı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Programın 2’nci toplantısı Ticaret Borsası’nın hizmet binasında gerçekleştirildi.

Yenişehir Kaymakamlığı’nın koordinesinde, Yenişehir Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklaşa düzenlediği toplantıda İstihdam Programı tüm yönleriyle anlatılırken, işverenlere İstihdam Seferberliği’ne katılmaları istendi.

Toplantıya Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Yenişehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Şen, Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun, İŞKUR İnegöl Hizmet Müdürü Ahmet Baştürk, SGK Yenişehir Bölge Müdürü Nurbay Özkan ve Yenişehir’de faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı.