Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) davetiyle Bursa’ya gelen TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe oda ve borsalara düzenledikleri ziyaretler kapsamında Yenişehir Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk, Yenişehir’e gelerek Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Yenişehir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Bursa’nın birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gerçekleştirdikleri ziyaretlerle daha iyi gördüklerini söyleyen Hisarcıklıoğlu’nu Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca, Meclis Başkanı Mehmet Şen ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.