1991 yılında kurulan ve 24 yıllık geçmişe sahip olan Yenişehir Ticaret Borsası sadece ilçemizin değil bölge il ve ilçelerin de ekonomisine yön veren bir hacme sahip.
Meclis üyelerimiz, Yönetim kurulu üyelerimiz ve çalışanlarımızdan oluşan ekibimizle üyelerimizin ihtiyaçlarına etkin ve hızlı biçimde yanıt vererek görevimizi sürdürüyoruz. İlçemizin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlayacak tüm çalışmalarda ve hedeflerimize ulaşma noktasında ilgili kurumlarla birlikte hareket etmeyi kendimize ilke ediniyoruz.
Küreselleşme ile başlayan değişim ve dönüşüm kamu kurumlarını ve özel sektörü de içinde barındıran tüm sistemlerin kendini yenilemesini zorunlu hale getirmiş, değişimi mecbur kılmıştır. Dünyada ve ülkemizde yaşanan değişim Yenişehir Ticaret Borsası yönetimi olarak bizleri de geleceğe geleceğe dönük rasyonel planlar yapmaya itmiştir. Bu kapsamda belirlenen stratejilerimizi bir plan doğrultusunda hayata geçirmek amacıyla stratejik planımız hazır. Amacımız yenilikleri gerçekleştirmek ve sürdürülebilir bir hizmet kalitesi ortaya koymak. Aynı zamanda kurumsal bir yapıyı hayata geçirmek için de çalışmalarımız sürerken söz konusu çalışmaların Yenişehir’in de kalkınmasına önemli katkılar sunacağı inancındayız.
Üyelerimizden aldığımız güçle ve planlarımız doğrultusunda günden güne daha da güçlenecek olan Yenişehir Ticaret Borsası performansını ve etkinliğini her geçen gün daha da artıracaktır.
Bu doğrultuda fedakârca çalışan meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve borsa personelimize teşekkürlerimi sunmak isterim. Hedeflerimize ulaşma noktasında daha da başarılı olacağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır.