Türkiye teröre karşı tek ses oldu. TOBB’un da aralarında olduğu 261 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması” çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Saim Bolaca ile Meclis Başkanı Mehmet Şen katıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yürüyüşün sonunda seslendirdiği ortak açıklamada teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verirken, “Bu vatan, bu ülke, bu bayrak hepimizin. Hep birlikte Türkiye’yiz” diye konuştu.​

Ankara Sıhhiye Meydanı’nda başlayan Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Yürüyüşü Ulus’taki Birinci Meclis’in önünde sona erdi. Buluşmadaki tek ortak payda Türk bayrağı oldu. Etkinliğin sonunda Birinci Meclis’in balkonundan ortak açıklamayı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu seslndirdi.